fbpx

3 goda skäl att välja Dopply översättningsbyrå i Stockholm

Dopply översättningsbyrå i Stockholm erbjuder företag effektiva översättningslösningar inom en rad olika branscher där kvalitetskraven är särskilt höga. Tre anledningar till att våra kunder väljer oss: Kunskap, kvalitet & pris.

En översättningsbyrå i Stockholm som förstår era behov

Våra kunder är verksamma i branscher med höga krav på tillförlitlighet. Därför är våra arbetsprocesser uppbyggda med särskilt fokus på validering och kvalitetssäkring.

Vi arbetar med översättningar inom teknik, medicin & medicinteknik, ehälsa & digital vård, hållbarhet och finans. Vi arbetar även med SAP-översättningar samt översättning av års- och hållbarhetsredovisningar till engelska.

KUNDER

Översättningsbyrå i Stockholm - översättning energiteknik
Översättningsbyrå i Stockholm- finansiell översättning - kundlogo 1
GCE - Översättningsbyrå i Stockholm
Översättningsbyrå Stockholm - översättning energiteknik
Översättningsbyrå Stockholm - översättning engelska - kundlogo 4
Översättningsbyrå Stockholm - finansiell översättning - kundlogo 6
Översättningsbyrå Stockholm - teknisk översättning - kundlogo 10
Översättningsbyrå i Stockholm - teknisk översättning - kundlogo 7
Översättningsbyrå Stockholm - medicinsk översättning - kundlogo 8
Översättningsbyrå Stockholm - medicinsk översättning - kundlogo 9

Varför välja oss som er översättningsbyrå i Stockholm?

Nedan är några anledningar till att välja Dopply översättningsbyrå i Stockholm som samarbetspartner för era facköversättningar.

Endast kvalificerade facköversättare med rätt specialisering

Eget dedikerat översättarteam med samma översättare varje gång

Överensstämmelse med gällande regelverk och EU-förordningar

Våra facköversättare har tillgång till den allra senaste AI-tekniken inom översättningsbranschen

Trygg och snabb leverans med kvalitetssäkrade arbetsflöden

Översättningsbyrån som kan medicin, medicinteknik & e-hälsa

Översättning relaterad till medicintekniska produkter, läkemedel, sjukvård och e-hälsa ställer utomordentligt höga krav på noggrannhet och medicinsk expertis. Våra facköversättare är vana vid att arbeta med material avsett för olika patientgrupper eller professionen samt med regulatorisk dokumentation. Kontakta oss på Dopply översättningsbyrå i Stockholm redan idag för att få veta mer om vilka lösningar vi kan erbjuda.

Bank, finans & fintech

Finansiell översättning är ett område i ständig utveckling. Både ny teknik och uppdaterade regelverk påverkar terminologin inom det finansiella språket. Som en översättningsbyrå i Stockholm hjälper vi företag inom bank, finans och fintech att kommunicera effektivt globalt med specialiserade översättningstjänster.

Teknik i framkant

Nästan alla tekniska branscher genomgår idag stora och snabba förändringar. Kvalificerad teknisk översättning ställer därför höga krav på expertis inom det aktuella området. Våra tekniska facköversättare som översätter åt våra kunder i Stockholm förstår tekniken i grunden och även hur den används i praktiken.

En översättningsbyrå i stockholm med hållbarhet i fokus

Våra facköversättare är specialiserade inom olika branscher och ofta nischade inom smala delområden där de har specialistkunskap. Gemensamt för nästan alla av våra översättare och för oss som företag är ett övergripande fokus på hållbarhet. Vi översätter CSRD-material, hållbarhetsrapportering och företags kommunikation av deras hållbarhetsarbete. Men även på andra områden har vi ett starkt miljö- och klimatengagemang som genomsyrar hela verksamheten och påverkar vilka kundgrupper och uppdrag vi inriktar oss mot. Det har gjort att vi har fått gedigen erfarenhet inom grön energiteknik och mycket god förståelse för områden som AI-användning inom ny miljöteknik.

Översättningar till lägre priser

Genom att använda smarta arbetsflöden och den allra senaste översättningstekniken kan vi både korta ner leveranstiderna och sänka våra priser utan att tumma på kvaliteten. Många av de företag som tar in offert från oss upptäcker att de betalar för mycket i dagsläget till sin nuvarande leverantör och skulle tjäna på att byta. Vid en jämförelse av olika översättningsbyråer i Stockholm ligger Dopply mycket bra till prismässigt, särskilt på återkommande uppdrag där en del av texten redan översatts tidigare och vi byggt upp ett användbart översättningsminne.

Riktigt hög kvalitet på komplexa facköversättningar behöver inte kosta mycket om ny teknik används fullt ut. Vårt råd, om ni vill jämföra och hitta en översättningsbyrå i Stockholm som är både prisvärd och kan klara komplexa textöversättningar, är att ta in flera offerter och jämföra. Vi brukar generellt stå oss väl i konkurrensen och är ofta den översättningsbyrå i Stockholm som kan erbjuda lägst pris.

VÅRA KUNDER

Översättningsbyrå Stockholm - kundcitat 1

Vi har jobbat med Dopply översättningsbyrå i nästan 6 år nu. Det gör att översättarna kan vår terminlogi och vet hur vi vill ha det.

J.E. CFO, Tillverkare specialkomponenter

Översättningsbyrå Stockholm - kundcitat 2

Genomarbetade översättningar. Bra uppföljning av feedback och konstruktiv dialog. Nöjda med resultaten.

–  A.R. PR Senior Director, Intl. Investment Banking

Översättningsbyrå Stockholm - kundcitat 3

Det jag uppskattar med er är leveranssäkerheten. Efter mer än 2 år vet vi att texterna i princip är klara att gå live direkt i produktionen. Ibland har vi extra bråttom och korta deadlines är då inget problem.

– M. S. Product Manager, Fintechbolag

Översättningsbyrå Stockholm - kundcitat 4

Positivt att ha hittat en översättningspartner som förstår oss och våra värderingar. Guldstjärna för att ni är så petigt noggranna, lösnings-inriktade och alltid tillgängliga. Keep up the good work!

– S. A. HR Controller, Logistik & ERM