Kompletta översättningslösningar

Dopply är en fullservicebyrå för översättningslösningar. Det innebär att ni kan vända er till oss för att få hjälp med samtliga led i översättningsprocessen. Från textbearbetning till tryckfärdig layout.

Översättningstjänster

Fullservicebyrå för översättningstjänster

Förutom översättning erbjuder vi språkgranskning, korrekturläsning och copywriting. Om ni ska genomföra ett mer komplext lokaliseringsprojekt, t.ex. lansering av en ny internationell webbplats, kan vi hjälpa er med implementeringen i ert CMS.

Vi tillhandahåller även grafiska tjänster såsom layoutarbete, infogande av översatt text i era originalfiler och framtagning av tryckoriginal. Vi kan givetvis också hjälpa er med själva tryckningen. Vi arbetar med InDesign, Illustrator, Adobe Acrobat Pro, PowerPoint m.fl. program.

Om våra översättningstjänster

Kvalitet att lita på

Att välja rätt översättningsbyrå är avgörande för ett riktigt bra resultat. Översättaren behöver ha mycket goda språk- och ämnesrelaterade kvalifikationer för att kunna leverera översättningar av hög kvalitet. Genom att kvalitetssäkra alla led i översättningsprocessen kan vi leverera översättningar till låga priser utan att göra avkall på kvaliteten.
Om vårt kvalitetsarbete »

En stabil översättningspartner

”Dopply är liksom vår språkavdelning” sa en kund. Det är precis så vi vill arbeta med våra kunder. Vi värdesätter långsiktiga samarbeten. Våra kunder vet att de enkelt kan nå oss, att vi fixar översättningen även vid den där oväntade arbetstoppen och ordnar layout och tryck när det behövs. Allt till ett bra pris. Som kund får ni en stabil översättningspartner som ni kan lita på i alla lägen.
Våra kunder »

Enkelt och smidigt

Våra kunder efterfrågar smidiga lösningar som sparar dem tid och pengar. Vi gör det enkelt för våra kunder genom att ta hand om hela översättningsprocessen. Det innebär att vi kan ta emot texter i det format ni föredrar, att vi väljer ut den bäst lämpade översättaren och levererar på utsatt datum. Med våra effektiva lösningar sparar ni tid och våra låga priser för översättningar sänker era kostnader.
Kontakta oss »

Sekretess

Vi är vana vid att hantera känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklar del av vårt arbete. Vid behov tecknar vi gärna ett NDA (sekretessavtal) med er som uppdragsgivare.
Om sekretess »