Finansiella översättningar

Dopply översättningsbyrå tillhandahåller finansiella översättningar åt företag och myndigheter. Som kund får ni hjälp av kvalificerade finansiella översättare med lång yrkeserfarenhet. Vid översättningar inom finans arbetar Dopply översättningsbyrå uteslutande med facköversättare som antingen har utbildning inom eller mångårig erfarenhet från finanssektorn.

Översättning ekonomi & finans

Dopply översättningsbyrå har finansiellt inriktade facköversättare inom bank, finans och försäkring.

Vi utför finansiella översättningar åt finansinstitut, kommunikationsbyråer, banker, försäkringsbolag och andra företag med nationell och internationell närvaro. Bland våra kunder finns även andra översättningsbyråer.

Språk vid översättningar inom finans

Vi hanterar i stort sett alla efterfrågade språk för ekonomiska och finansiella översättningar. Några av de vanligast förekommande språken är svenska, danska, norska, finska, engelska, tyska, franska, polska och kinesiska. Sammanlagt erbjuder vi översättningar inom bank, finans och försäkring till fler än 60 olika språk.

Ämnen och branscher för översättningar inom ekonomi och finans

Inom ämnesområdena ekonomi, finans, bank och försäkring arbetar vi främst med privata företag, finansinstitut och kommunikationsbyråer. Det rör sig i många fall om uppdragsgivare som har ett löpande behov av översättning av finansiell information och som ställer höga krav på noggrannhet och leveranssäkerhet.

 • Årsredovisningar
 • Delårsrapporter
 • Kvartalsrapporter
 • Pressmeddelanden
 • Informationsblad
 • Budgetar

 • Bokslutskommunikéer
 • Fondinformation
 • Prospekt
 • Aktieutdelningsrapporter
 • Finansrapporter
 • Prognoser

 • Skatteärenden
 • Bankdokument
 • Regelverk
 • Policies
 • Ekonomiska artiklar

Auktoriserade översättare inom bank, finans och försäkring

Dopply översättningsbyrå kan naturligtvis även tillhandahålla finansiella översättningar som är bestyrkta av våra auktoriserade översättare. Vi har ett stort antal auktoriserade översättare med finansiell inriktning. Sammanlagt erbjuder vi bestyrkta översättningar till ett 30-tal olika språk. Auktoriserade översättare »

Om våra översättningstjänster

Kvalitet att lita på

Att välja rätt översättningsbyrå vid översättning av finansiell dokumentation är avgörande för ett riktigt bra resultat. Översättaren behöver ha mycket goda språk- och finansrelaterade kvalifikationer för att kunna leverera översättningar av hög kvalitet, också under tidspress. Som uppdragsgivare är det tryggt att veta att vi kvalitetssäkrar våra översättningar i alla led. Det ger en god och jämn kvalitet i hela översättningsprocessen.
Om vårt kvalitetsarbete »

En stabil översättningspartner

”Dopply är liksom vår språkavdelning” sa en kund. Det är precis så vi vill arbeta med våra kunder. Vi värdesätter långsiktiga samarbeten. Våra kunder vet att de enkelt kan nå oss, att vi fixar översättningen även vid den där oväntade arbetstoppen och ordnar layout och tryck när det behövs. Som kund får ni en stabil översättningspartner som ni kan lita på i alla lägen.
Våra kunder »

Sekretess

Vi är vana vid att hantera känslig information och är alltid noga med att upprätthålla en strikt sekretess. Att alltid behandla våra kunders information säkert och konfidentiellt är en självklarhet i vårt arbete. Vid behov tecknar vi gärna ett NDA (sekretessavtal) med er som uppdragsgivare. Om sekretess »

Enkelt och smidigt

Våra kunder efterfrågar smidiga lösningar som sparar dem tid. Vi gör det enkelt för våra kunder genom att ta hand om hela översättningsprocessen. Det innebär att vi kan ta emot texter i det format ni föredrar, att vi väljer ut den bäst lämpade översättaren och levererar på utsatt datum. Om originalarbete, textsättning eller layout behövs ordnar vi det. Genom att erbjuda enkla och effektiva lösningar frigör vi tid hos våra kunder.
Kontakta oss »

Översättningar till rätt pris

Våra kunder efterfrågar självfallet konkurrenskraftiga priser för finansiella översättningar. Dopply översättningbyrås priser är bland marknadens lägsta för högkvalitativa översättningar. Vi ser till affärsnyttan för er och föreslår alltid de mest kostnadseffektiva lösningarna. Att vi kan erbjuda finansiella översättningar till låga priser betraktar vi som en stark konkurrensfördel.  
Pris översättning »