Kunder

Vi har jobbat med Dopply översättningsbyrå i nästan 6 år nu. Det gör att översättarna kan vår terminlogi och vet hur vi vill ha det.

– J.E. CFO, Tillverkare specialkomponenter

Genomarbetade översättningar. Bra uppföljning av feedback och konstruktiv dialog. Nöjda med resultaten.

– A.R. PR Senior Director, Intl. Investment Banking


Vårt utvecklarteam behöver korta turn-arounds. Med Dopply har vi fått till ett agilt flöde för UI-översättningarna. Rätt fokus på end user.

– I. M. UX Designer, Medtech developer

Vi bytte översättningsbyrå till Dopply efter rekommendationer från kollegor. Det har blivit mycket lättare att arbeta långsiktigt med kvalitetssäkring av översättningarna.

– O. E. Inköpsansvarig, Medicinteknik


Det jag uppskattar med er är leveranssäkerheten. Efter mer än 2 år vet vi att texterna i princip är klara att gå live direkt i produktionen. Ibland har vi extra bråttom och korta deadlines är då inget problem.

– M. S. Product Manager, Fintechbolag

Positivt att ha hittat en översättningspartner som förstår oss och våra värderingar. Guldstjärna för att ni är så petigt noggranna, lösnings-inriktade och alltid tillgängliga. Keep up the good work!

– S. A. HR Controller, Logistik & ERM


Vi använder tjänsten CtrlPrint för företagets årsredovisningar. Där kan vi arbeta med våra svenska texter direkt i layouten. Dopply översätter sedan årsredovisningen till engelska. Tack vare att Dopply jobbar direkt med CtrlPrint kan vi snabbare få klart den engelska versionen.

– L. L. Kommunikatör, Bostadsbolag

Nu har ni på Dopply översatt i princip allt vårt informationsmaterial till tyska, franska och spanska. Helt suveränt att ni också kunde ta hand om layouten i inDesign så att vi får tryckfärdiga PDFer.

– E. S. Sales and Marketing Coordinator, Energiteknik